Catamaran - Kitesurf - Windsurf - Sup

Scholing & Sportkampen

KYC Lessons for All

CATAMARAN

Groepslessen (vanaf 8 jaar)

In ons zeilcentrum stelt de KYC catamaran stages voor op verschillende boten en voor alle niveau’s, van beginner tot expert. De stages gaan door tijdens juli en augustus, van maandag tot vrijdag tussen 9u30 en 16u30.

1.  Catsy : kinderen van 8 tot 13 jaar

In groepen van max 12 zal de ontdekkingsstage de kinderen de mogelijkheid geven om op een specifiek voor hen ontworpen catamaran ‘Catsy’ op een gemakkelijke, veilige en uitdagende manier te leren zeilen op zee. Alternatieve activiteiten zullen worden voorzien bij slechte weersomstandigheden. Afhankelijk van de weersomstandigheden bieden we alternatieve zeesporten aan : Strandkiten (instap voor kitesurfen), Standup Paddle, bodyboard, …

2. Basis : Vanaf 13 jaar, geen ervaring nodig

Ervaren monitoren begeleiden de cursisten (max 10) in het catamaranzeilen. De cursussen bestaan uit een praktische en theoretische opleiding. Op het einde van de week komt er een proef die het behalen van een internationaal erkend brevet mogelijk maakt.
De lessen gaan door op Nacra 460 & 500, HC

3. Evolutie 1

Basis Diploma vereist + min 2 weken ervaring. Uitbereiding Basis niveau: trapeze varen.

 

CATSY
230

Leden

CATSY
290

Niet-Leden

CATSY
+60

Lunch

BASIS
230

Leden

BASIS
290

Niet-Leden

BASIS
+60

Lunch

EVO
230

Leden

EVO
290

Niet-Leden

EVO
+60

Lunch

KITESURFING

Groepslessen (vanaf 12 jaar)

Onze gediplomeerde en ervaren instructeurs zullen tijdens de zomermaanden van maandag tot zondag groeps- of privélessen geven. Alle materiaal wordt voorzien door de club: wetsuit, crashpack, helm, trapeze, NORTH kite en board (new).

De eerste inleidende les bestaat uit een pack van 3 uur. De daaropvolgende lessen zullen steeds per pack van 2 uur opgenomen worden.
Lessen worden dagelijks gegeven, op basis van de weersomstandigheden en van het niveau van de deelnemers. Dit vraagt enige flexibiliteit van de deelnemers.

Heeft u liever gepersonaliseerde lessen of is uw tijd moeilijk in te plannen? Neem dan privéles aangepast aan uw niveau en wensen. Lessen gaan door vanaf 1 april tot 15 oktober.

 

PAKKET 3U
145

Leden

PAKKET 3U
175

Niet-Leden

PAKKET 2U
100

Leden

PAKKET 2U
120

Niet-Leden

PRIVELES 1U
75

Leden

PRIVELES 1U
90

Niet-Leden

WINDSURFING

Windsurfen heeft in de jaren 70 de hele wereld veroverd, is Olympisch geworden en is fun voor jong en oud. De laatste jaren kent het een ware revival en ook in de KYC kan je de eerste stappen op een surfplank leren of je kan je perfectioneren in je skills. We gebruiken nieuwe boards en tuigen, aangepast aan leeftijd en niveau.
Lessen voor beginners en gevorderden gedurende sessies van 2u.

 

Solo 1p/monitor
75

Leden

Duo 2p/monitor
90

Niet-Leden

Solo 1p/monitor
50

Leden

Duo 2p/monitor
65

Niet-Leden

STAND UP PADDLE (SUP)

De nieuwe rage in de golfsurf-wereld, Stand Up Paddle !! Op grote golfsurfboards zal je rechtstaand spelenderwijs de golven trotseren met je paddle. Zowel op vlak water als spelen in de golven ! Wil je deze nieuwe sensatie leren?

 

Pakket 2u
40

Leden

Pakket 2u
55

Niet-Leden


© 2021 KOKSIJDE YACHTING CLUB. ALL RIGHTS RESERVED.
KYC, Dumontlaan 8, B-8670 Koksijde