• ONLINE LIDMAATSCHAP 2020 BESCHIKBAAR VANAF 1/1/2020

    ONLINE LIDMAATSCHAP 2020 BESCHIKBAAR VANAF 1/1/2020

    Read more

  • Yachting Club Koksijde

    Yachting Club Koksijde

KYC News

Nieuwjaarsbrief KYC

Beste Leden,

Bij dit jaareinde kunnen we allen terugblikken op een succesvol exploitatiejaar voor de KYC.
De zeil- en kiteschool hebben schitterend gepresteerd, alsook de opstart met peddelen en het uitdiepen van het surfen.

Het promoten van onze club als ontmoetingsplaats om aan watersport te doen, in een mooie omgeving, met een heerlijke culinaire touch, wierp het voorbije jaar duidelijk zijn vruchten af.

Ik wens dan ook Christ’l en haar crew van harte te feliciteren met het bereikte resultaat.  Dit geldt evenzeer voor Karl & Els die samen met hun medewerkers het gezellige clubgevoel alsmede de uitbating van de bar naar een hoger niveau hebben getild.

We wensen dit voor 2018 nog te versterken, met een verdere uitbouw van de diverse lespakketten, het nog meer vermarkten van ons botenpark, alsook het verder promoten van incentives in onze club buiten het vakantieseizoen, teneinde de kalmere weekperiodes efficiënt te kunnen opvullen.De samenwerking voor het organiseren van wedstrijden met onze zusterclubs staat duidelijk aangevinkt, alsook de opleiding van monitoren om onze goede werking in de toekomst te verzekeren.

Ook op het investeringsvlak kijken we uit naar een bijkomende opslagplaats naast de bestaand cabine op het strand om gans de peddel- en surfinfrastructuur onder te brengen. Terzelfdertijd wordt er werk gemaakt om de diverse douches, alsook het sanitair in de kleedkamers te reviseren en te vernieuwen.

Zoals reeds medegedeeld op de algemene vergadering zullen de inschrijvingen dit jaar elektronisch gebeuren. U gaat naar de website van de KYC namelijk www.KYC.be en U kan uzelf en daarna, de ganse familie inschrijven. U kunt tot 31 december eens oefenen op de tutorial, vanaf 1 januari wordt alles operationeel alsook de betaalmodule. Alle inschrijvingen gedaan voor 1 maart geven recht op een korting van 10 euro per persoon.  Deze toepassing geeft de KYC de mogelijkheid om zeer snel de lidkaarten van zowel KYC als WWSV te bekomen, en de administratie efficiënt te beheren. Voor de daaropvolgende jaren dient U enkel nog jaarlijks de wijzigingen aan te brengen, zodat het nog eenvoudiger wordt. Indien er zich een vraag  of een probleem voordoet, aarzel niet om naar de KYC te bellen of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), we geven U graag de nodige assistentie.

Zoals reeds medegedeeld op de website nodigen we alvast iedereen uit op de nieuwjaarsduik op 6 januari om 12u. Het is ook de gelegenheid voor de niet duikers om samen met ijsberen het nieuwe jaar bij een gezellig aperitief in te zetten.

Ik wens dan ook in naam van het ganse bestuur voor eenieder een gezellig en feestelijk jaareinde toe alsook een gezond, voorspoedig en sportief 2018.

Philip Cammaert
Voorzitter KYC

Login Form

affiche MTB KYC 2019

 

 

WWSV Logo 2017

1801556 affiches Raid Catamaran03 18 1

KYC sponsors 2019